Schrijf je in!
Donaties
Als u ons werk zou willen steunen, dan kan dat door een vrijwillige donatie aan onze Stichting TeCiN op: ING bank IBAN: NL 59 INGB 0004 8994 95 onder vermelding: Donatie
Aantal Bezoekers
Vul hier je e-mail adres in en je krijgt als eerste bericht!


 

Geplaatst op 8 maart 2017 door Mindtimeshare

Het is onder onze aandacht gebracht dat een aantal timeshare consumenten deze week een brief in de post van Justicia de Malaga hebben ontvangen.

De brief met het opschrift als “Gobierno de España” (Spaanse regering) beweert te zijn van een gerechtsgebouw in Malaga, welke vermoedelijk contact opneemt met alle slachtoffers van een reeks van nep wederverkoop bedrijven.

De brief is ondertekend door Juan Morales

In de brief verwijzen zij naar een politie-inval aan de Costa del Sol in februari 2015, waarbij meer dan 60 mensen werden gearresteerd en meer dan een miljoen euro aan activa in beslag genomen.

Justicia de Malaga stelt dat de activa inmiddels zijn geliquideerd en een controle is uitgevoerd om elk slachtoffer uit te betalen. Gewoon zo!

Nog beter, wordt de controle al te wachten voor de consument moet worden geïnd bij een “Omgaan met bedrijf” in het Verenigd Koninkrijk en de behoeften van de consument te doen is contact met deze afhandelingsmaatschappij op 0208 1337034 te regelen voor de cheque in te schrijven op hun huis adres.

DIT IS EEN SCAM!

Er is niet zoiets als een afdeling genaamd Justicia de Malaga, of gerechtsgebouwen verzenden uit controles aan de Britse handling bedrijven worden geïncasseerd.

De brief is ook niet aangepast in de naam van de consument!

Gelieve niet in deze val te trappen, want blijkbaar is er iets heel dubieus aan de hand!

Als u deze brief van de Justicia de Malaga ontvangt, kunt u het ons dan laten weten. En als je al het nummer 02081337034 belde om te vragen om uw cheque, vertel ons waar dit over gaat.

TeCiN is er voor U en door U.


Mocht u telefonisch benaderd worden door een ongevraagde beller, dan geven wij u het advies het gesprek zo kort mogelijk te houden, geef maar aan dat u op het punt staat te vertrekken en dat u er momenteel geen tijd voor heeft, maar als ze alles op de mail willen zetten dan kan u er later op terug komen.

Maar let op: … en laat u niet verrassen, want ze zijn slim en aalglad dit soort ratten

Laat het ons direct weten en doe zeer zeker geen betalingen!

Neem dan contact met ons op via e-mail

customercare@mindtimeshare.com

Bij twijfel neem altijd eerst contact met ons op via de email:

timesharesprookjeofnachtmerrie@gmail.com

© TeCiN 2008, op dit artikel rust copyright.

copyscape-banner-white-200x25

Een gewaarschuwd mens


Gerechtigheid komt
    Translate to:

Categorieën
Archief
Kalender
februari 2018
m D w d v Z Z
« jan    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728