Schrijf je in!
Wij zijn een non-profit organisatie wij krijgen geen subsidie en zijn geheel afhankelijk van donaties Als u ons werk zou willen steunen, dan kan dat door een vrijwillige donatie aan Stichting TeCiN op: IBAN: NL 59 INGB 0004 8994 95 onder vermelding: Donatie
Aantal Bezoekers
Vul hier je e-mail adres in en je krijgt als eerste bericht!


 

9 januari 2020


Uit betrouwbare bron hebben wij vernomen dat Rob de Vos met de activiteiten van TIMESHARESTOP eindelijk is gestopt in Nederland.

Wij kregen namelijk een alarmerend mail bericht van een van zijn gedupeerden dat timeshare stop en Rob de Vos niet meer bereikbaar waren per mail als ook per telefoon, dit bericht klonk ons natuurlijk als muziek in de oren, wij hebben dit uiteraard zelf gecontroleerd, aangezien wij al jaren zijn zwart gemaakt en bedreigt door dit bedrijf en zijn medewerkers.

Door deze gedupeerde is in 2018 aan Timesharestop een bedrag betaald van € 3357, om tot ontbinding van het contract te komen met Leisure pleasures, hierop is nooit geen reactie meer gekomen van Timesharestop niet van Rob de Vos als ook niet door Ewald ter Harmsel.

Wij hebben uiteraard geprobeerd om contact te krijgen en om opheldering en uitleg te vragen maar zoals reeds gezegd er wordt door Rob de Vos niet gereageerd.

Tevens hebben wij iemand gesproken die ook in het verleden regelmatig contact met ze had maar ook die kon ons niets meer vertellen.

De timeshare gedupeerden wereld zijn nu dan eindelijk van zijn dubieuze activiteiten verlost, alleen het terug vorderen van aan hem betaalde gelden zal net als in de Timeshare wereld een probleem blijken, want daar heeft hij geleerd hoe het moet, maar ze vergeten een ding bij oplichting is er ook nog Politie en Justitie.


Hebt u of een naaste ook een slechte ervaring gehad met een timeshare gerelateerde onderneming als bedoeld in dit artikel, laat het ons weten per mail : !


TeCiN is er voor U en door U.

Mocht u telefonisch benaderd worden door een ongevraagde beller, dan geven wij u het advies het gesprek zo kort mogelijk te houden, geef maar aan dat u op het punt staat te vertrekken en dat u er momenteel geen tijd voor heeft, maar als ze alles op de mail willen zetten dan kan u er later op terug komen.


U kunt ons mailen op:

Bij twijfel neem altijd eerst contact met ons op via de email:

timesharesprookjeofnachtmerrie@gmail.com

Voor aansluiting bij de grote groep gedupeerden kunt u terecht op het volgende mail adres :

opgelicht@timesharestop.nl

help@timesharestop.be

© TeCiN 2008, op dit artikel rust copyright.

Een gewaarschuwd mens

Gerechtigheid komt
    Translate to:

Categorieën
Archieven
Kalender
september 2021
M D W D V Z Z
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930