Schrijf je in!
Wij zijn een non-profit organisatie wij krijgen geen subsidie en zijn geheel afhankelijk van donaties Als u ons werk zou willen steunen, dan kan dat door een vrijwillige donatie aan Stichting TeCiN op: IBAN: NL 59 INGB 0004 8994 95 onder vermelding: Donatie
Aantal Bezoekers
Vul hier je e-mail adres in en je krijgt als eerste bericht!


 

Geplaatst op 21 januari 2018 door Mindtimeshare

Nieuwe ongevraagde beller voor de lijsten, met gebruik van de naam van Mc Bain Legal Consultancy, hoewel ze op hun onbetrouwbare papierwerk zeggen dat ze Mc Bain Consultancy en Property Specialist heten.

Altijd vreemd als een bedrijf zijn feiten niet goed weet te krijgen over hun eigen naam …

De ongevraagde oproep komt van een agent genaamd Carol White die de consument graag uitlegt dat hij recht heeft op een terugbetaling van £ 18.000 van een bedrijf waar de consument al jaren mee te maken heeft en die een oplichter bleek te zijn.

Carol White verduidelijkt dat de betrokken personen nu in de gevangenis zitten en Mc Bain alle restituties opruimt. Haar oproep is slechts een korte oproep en zij verklaart dat de consument binnenkort zal worden gecontacteerd met meer details.

De volgende oproep van Mc Bain is van een dame genaamd Victoria Wilson, die het exacte bedrag geeft dat de consument moet betalen en wat precies het bedrag is dat ze verloren hebben aan de vorige oplichters.

Om het toegekende geld te krijgen, moet de consument de juridische kosten betalen, die £ 850 zijn, en de consument via de telefoon een bankrekening verstrekken om de kosten naar Spanje over te maken.

De bankrekening staat op naam van een heel ander persoon!

Bij het vragen om een ​​bewijs van het verhaal, stuurt McBain Legal Consultancy de consument een factuur voor de kosten, waar ze opeens Mc Bain Consultancy en Property Specialists worden genoemd en de naam van de directeur is daar een Mr Daniel Hemingway.

Dit verhaal is volledig NEP en frauduleus!

Houd er rekening mee dat de contactgegevens voor Mc Bain Legal Consultancy zijn:

Telefoon: 0044 01158719620

Email: mcbainlegal36@gmail.com

Als McBain je al heeft benaderd met hun frauduleuze verhaal, laat het ons dan weten.

Betaal ze NIET, want je ziet duidelijk geen cent terug!


Hebt u of een naaste ook een slechte ervaring gehad met een timeshare gerelateerde onderneming als bedoeld in dit artikel, laat het ons weten per mail : !

TeCiN is er voor U en door U.

Mocht u telefonisch benaderd worden door een ongevraagde beller, dan geven wij u het advies het gesprek zo kort mogelijk te houden, geef maar aan dat u op het punt staat te vertrekken en dat u er momenteel geen tijd voor heeft, maar als ze alles op de mail willen zetten dan kan u er later op terug komen.


U kunt ons mailen op:

Bij twijfel neem altijd eerst contact met ons op via de email:

© TeCiN 2008, op dit artikel rust copyright.

Een gewaarschuwd mens


Gerechtigheid komt
    Translate to:

Categorieën
Archief
Kalender
mei 2020
m D w d v Z Z
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031