Schrijf je in!
Donaties
Wij zijn een non-profit organisatie wij krijgen geen subsidie en zijn geheel afhankelijk van donaties Als u ons werk zou willen steunen, dan kan dat door een vrijwillige donatie aan Stichting TeCiN op: IBAN: NL 59 INGB 0004 8994 95 onder vermelding: Donatie
Aantal Bezoekers
Vul hier je e-mail adres in en je krijgt als eerste bericht!


 

Geplaatst op 3 januari 2018 door Mindtimeshare

Een nieuwe cold calling Resale Company is begonnen met het targeten van Franse timeshare-consumenten.

Castillo Properties, vermoedelijk gevestigd in Elche (Alicante) Spanje, belt met zeer aantrekkelijke aanbiedingen.

De agent van Castillo Properties vertelt Timeshare-eigenaren dat ze Timeshare-weken kopen in opdracht van het bedrijf Port Aventura World.

Ze zijn erg geïnteresseerd in de timeshare-week en willen meer dan € 20.000,- per week betalen.

Nadat de Timeshare-consument zijn interesse in Castillo Properties heeft getoond, ontvangen deze een inleidende e-mail van castilloinmobiliaria-fr@outlook.com

In deze e-mail wordt de timeshare-consument uitgelegd over bepaalde kosten en dat zowel de koper als de verkoper een hoeveelheid geld moeten storten voordat de wederverkoop kan worden verwerkt.

Ze voegen zelfs een vermeende verkoopovereenkomst toe, ondertekend door zowel Castillo Properties als Port Aventura World, zonder enige naam! Gewoon een stempel en logo.

Let op: dit is gewoon oplichting!

Er is geen dergelijk bedrijf als Castillo Properties dat koopt namens Port Aventura World.

Zelfs als de namen van de bedrijven echt zijn, kunnen we u verzekeren dat de mensen die bellen helemaal NIET voor deze bedrijven werken.

Gebruikte telefoonnummers zijn +34 (0) 910 762 761

Ze hebben geen website en voor de e-mail hebben ze niet eens een domeinnaam en kunnen ze gewoon een gratis account opzetten onder @ outlook.com

Dit zijn allemaal signalen dat deze oproep niet vertrouwd kan worden.

Als een agent die pretendeert te werken voor Castillo Properties contact met u heeft opgenomen met het verhaal van wederverkoop voor Port Aventura World, kunt u ons dit laten weten.

BETAAL NOOIT GELD AAN EEN ONGEVRAAGD BELLEND BEDRIJF!


Hebt u of een naaste ook een slechte ervaring gehad met een timeshare gerelateerde onderneming als bedoeld in dit artikel, laat het ons weten : !

Neem contact met ons op via e-mail customercare@mindtimeshare.com of laat uw reactie achter op de blog van http://www.mindtimeshare.me, of via ons contact formulier CONTACT US en wij nemen contact met u op.

TeCiN is er voor U en door U.

Mocht u telefonisch benaderd worden door een ongevraagde beller, dan geven wij u het advies het gesprek zo kort mogelijk te houden, geef maar aan dat u op het punt staat te vertrekken en dat u er momenteel geen tijd voor heeft, maar als ze alles op de mail willen zetten dan kan u er later op terug komen.

U kunt ons mailen op:

customercare@mindtimeshare.com

Bij twijfel neem altijd eerst contact met ons op via de email:

© TeCiN 2008, op dit artikel rust copyright.

Een gewaarschuwd mens

Gerechtigheid komt
    Translate to:

Categorieën
Archief
Kalender
juni 2019
m D w d v Z Z
« mei    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930