Schrijf je in!
Donaties
Als u ons werk zou willen steunen, dan kan dat door een donatie aan onze Stichting TeCiN op: ING bank rek. nummer 48.99.495 IBAN: NL 59 INGB 0004 8994 95 BIC: INGB NL 2A onder vermelding: Donatie
Bezoekers
Vul hier je e-mail adres in en je krijgt als eerste bericht!


 

Mijn naam is A. v/d V uit Haarlem.
Ik ben enige tijd geleden benaderd door van der Meer Investments via een vacatureaanbod.  Omdat ik dringend op zoek was naar extra inkomen en hun aanbod erg mooi klonk en goed in elkaar stak ben ik daar op ingegaan.
jh-b-and-j-t-r
De eerste afspraak vond plaats met Jan Herman van de foto uit uw eerdere bericht.
De tweede afspraak vond plaats met R. de V. .  Deze man vertelde open en eerlijk over zijn Timeshare verleden bij Marriot en dat hij over de hele wereld had gewerkt en hij gaf aan dat de organisatie van der Meer op zijn kennis en kunde draaide en dat hij hoofd Sales was geworden maar eigenlijk achter de schermen de baas is.
Inmiddels ben ik er achter gekomen dat hij erg veel vijanden heeft en ook al eens failliet is gegaan.  Hij vertelde een duur chalet te hebben gekocht maar mijn onderzoek nu achteraf wijst uit dat hij dit gehuurd heeft. Hij is bij Marriot ontslagen omdat hij alleen maar ontevreden klanten binnen haalde met leugens.
Als je op zijn LinkeDin kijkt zie je ook Marriot als oud werkgever staan.
Hij is echt een praatjesmaker en praat iedereen van zijn stoel. Niemand heeft een weerwoord tegen hem.  Zelfs Jan Herman, de grootste investeerder was bang voor hem hoorde ik later van ander personeel. Vrouwelijk personeel geeft aan dat hij vele seksuele avances maakt en seksueel erg gefrustreerd is.
Ik voeg een aantal foto’s bij en hierop kun je zien met wie je te maken hebt.  Op de nette foto een innemende man maar op de andere foto een zware jongen.
Het is niet voor niets dat men altijd zegt ” Een Vos verliest wel zijn haren maar nooit zijn streken”
Ik heb deze R. de V. contant mijn fee voldaan van € 25.000 en daarna heb ik hem nooit weer gezien. Jan Herman was ziek toen ik alle contracten ging ondertekenen. Met hem heb ik nog wel contact en hij heeft me aangeboden bij de doorstart in dienst te komen.
Ik weet niet wat ik moet doen. Ik ben radeloos en de politie kan niets voor mij doen. Een civiel geschil volgens hun?
Wel lopen er volgens de politie meerdere aangiften tegen hem wegens bedreiging en wegens voorschotfraude omdat hij zijn eigen compagnon heeft geprobeerd op te lichten voor € 10.000,—  Ook staat hij gesignaleerd wegens vele openstaande boetes.
Ik schaam mij diep. Ben ik nu zo dom geweest?
A. vd V. uit Haarlem.
Noot van de redactie: Wij nodigen dan ook iedereen uit om te reageren en contact met ons op te nemen via de mail: timesharesprookjeofnachtmerrie@gmail.com
 

© TeCiN 2008, op dit artikel rust copyright.

copyscape-banner-white-200x25Een gewaarschuwd mens

    Translate to: