Schrijf je in!
Donaties
Als u ons werk zou willen steunen, dan kan dat door een vrijwillige donatie aan onze Stichting TeCiN op: ING bank IBAN: NL 59 INGB 0004 8994 95 onder vermelding: Donatie
Aantal Bezoekers
Vul hier je e-mail adres in en je krijgt als eerste bericht!


 

En ja vriend van Jan Herman B. uit Amersfoort/Soest : wij plaatsen ook andere zaken welke met oplichting te maken hebben en over personen die hier aan hebben meegewerkt of mee verwant zijn geweest, ook dat doet het zogenaamde Nederlandse UITHANGBORD van de RDO zoals jij het noemt, maar wij blijven artikelen van Mindtimeshare die niets meer van doen hebben met de RDO vertalen en plaatsen welke met Timeshare te maken hebben.

Je mag juichen maar doe dat niet te vroeg!!

Het Nederlandse uithangbord van de RDO is in ieder geval al overgegaan tot het plaatsen van gekopieerde berichten die niets met timeshare te maken hebben. Dat juichen wij uiteraard van harte toe!

 


Zie ook het officiële Politie artikel op :  https://www.politie.nl/…/02-almelo-huizen-recherche…


oplichters.large

Kan ik u melden dat ik een gedupeerde ben als zijnde nep-personeelslid.

Van een mooie droombaan met uitdaging, € 9.000,- lichter.
Ik werd benaderd via een banensite, nam contact op en heb twee sollicitatie gesprekken gevoerd die mij legaal leken. Ik heb met mijn teamleden in regelmatig overleg gezeten, een verkoop training gevolgd en opdrachten gehad zoals op de beurs promoten, onderzoek doen naar doelgroep 50+ en god mag weten wat nog meer.

Waar ik nog altijd heel blij om ben is dat ik nooit een deal heb kunnen sluiten en geen verantwoording heb naar oplichting. Ons team, ik heb de baan als echt ervaren, deels schaamte omdat ik er in getuind ben, anderzijds het risico van een ondernemer die verder wil in de toekomst.

jh-b-and-j-t-r

Jan Herman B.en zijn vrouw Jolande

Jan Herman B. is de bedrieger die namens Julien van der Meer, het bedrijf van der Meer Investments heeft opgezet.
Wij melden ons in een kantoor in Arnhem en ondertussen heeft hij een nieuwe groep bedrogen die vanuit verschillende kantoren in nabij Schiphol samen komt.

Hun inleg is € 12.500,- die van ons was € 7.500,-. Blijkbaar had hij aan ons niet genoeg verdiend. De man woont in Marbella, maar heeft ook een huis in Nederland en komt uit een stadje die hem uitkots, hij is daar bekend als Herman B. en heeft verschillende vakantie bureau’s gehad. Hij is getrouwd met Johanna B. – te R.en zij hebben 1 zoon.
Helaas weet ik deze informatie nu pas en niet toen ik in augustus werd benaderd en helemaal niet toen ik aan het werk voor hem ging.

think

Mijn collega Daniella heeft hij helemaal vernietigd, is haar huis kwijt en kampt met allerlei lichamelijke klachten die door de stress zijn veroorzaakt.
Ik heb een foto van mijn “baas” Jan Herman erbij gedaan. Helaas is hij niet vind baar en J. van der Meer beroept zich op ID-fraude, de politie kan weinig tot niets.
R. de V. is een collega uit het nep-team diens naam en adres misbruikt wordt door de beidde heren. Laura ken ik niet, misschien een dame uit de nieuwe groep, zoals wij Daniella hadden.

Zo een kleine aanvulling zoals u verzoekt op uw website, mijn nachtmerrie als ondernemer.

Met vriendelijke groet,
M.L.

Kijk ook eens naar deze link :

https://www.facebook.com/Wanted-Jan-Herman-Brinkman-Jan-Te-Riet-1490752180976326/?hc_ref=NEWSFEED

TeCiN is er voor U en door U.


Mocht u telefonisch benaderd worden door een ongevraagde beller, dan geven wij u het advies het gesprek zo kort mogelijk te houden, geef maar aan dat u op het punt staat te vertrekken en dat u er momenteel geen tijd voor heeft, maar als ze alles op de mail willen zetten dan kan u er later op terug komen.

Maar let op: … en laat u niet verrassen, want ze zijn slim en aalglad dit soort ratten

Laat het ons direct weten en doe zeer zeker geen betalingen!

Neem dan contact met ons op via e-mail

customercare@mindtimeshare.com

Bij twijfel neem altijd eerst contact met ons op via de email:

timesharesprookjeofnachtmerrie@gmail.com

© TeCiN 2008, op dit artikel rust copyright.

copyscape-banner-white-200x25

Een gewaarschuwd mens


 

Gerechtigheid komt
    Translate to:

Categorieën
Archief
Kalender
juni 2018
m D w d v Z Z
« mei    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930