Schrijf je in!
Donaties
Als u ons werk zou willen steunen, dan kan dat door een vrijwillige donatie aan onze Stichting TeCiN op: ING bank IBAN: NL 59 INGB 0004 8994 95 onder vermelding: Donatie
Aantal Bezoekers
Vul hier je e-mail adres in en je krijgt als eerste bericht!


 

captura-de-pantalla-2015-09-08-a-las-10-39-10

Bent u door een timeshare-  of Resale organisatie gedupeerd het zij vanuit Spanje, Engeland, Griekenland of zelfs uit Nederland en opgelicht of benaderd en wilt u een gedegen advies over hoe u moet handelen om het contract te ontbinden of te annuleren, stuur ons dan een mail met digitaal bewijs zoals een contract en wij zullen proberen om u van een gedegen en goed advies te voorzien of adequaat te ondersteunen bij het terug halen van uw aanbetaling c.q. geïnvesteerde euro’s.

Wij willen U uiteraard graag helpen, maar wij ontvangen graag vooraf eerst een digitale versie van het contract (in PDF) en de reeds gevoerde correspondentie. Sinds kort is de redactie namelijke genoodzaakt deze informatie van de vragensteller te vragen om na te kunnen gaan of de vragensteller daadwerkelijk een timeshare consument is of niet.

Wij merken namelijk dat wij geregeld (helaas) ook benaderd worden door mensen met andere intenties, waarschijnlijk medewerkers van de timeshare industrie zelf of commerciële bedrijven.

Daarnaast kost het ons als vrijwilliger de nodigde tijd en energie om alle vragenstellers van dienst te kunnen zijn.

De publicaties op onze website hebben er toe geleid dat het aantal lezers, en daarbij het aantal reacties en de hoeveelheid werk aanzienlijk is toegenomen.
Wij vragen daarom voortaan om eerst kopieën van getekende contracten digitaal naar ons op te sturen, om deze te bestuderen zodat wij u van een goed en gedegen advies kunnen voorzien.

Wij publiceren niets als u dit niet wilt, het is alleen een noodgreep voor ons om het kaf van het koren te scheiden.

ct-sc-cons-0314-savings-game-jpg-20130315.large

Graag ontvangen wij een digitale kopie ( in PDF) van alle stukken en formulieren die er getekend zijn, alsmede alle correspondentie met de Timeshare Club.

Zodra wij de bescheiden van u binnen hebben, kunnen wij u van een gedegen advies dienen en diverse documenten sturen waaronder een concept annulering/ontbindingsbrief, deze dient u dan aangetekend te versturen, u kunt deze dan volgen via post.nl track en trace met het nummer vermeld op uw bewijs van versturen, aan het resort waar getekend is.

Vooralsnog geven wij u het uitdrukkelijke advies om NIETS maar dan ook NIETS te betalen vooraf, alles wat betaald wordt is men kwijt, en komt niet gemakkelijk meer terug.

Hebt u of een naaste ook een slechte ervaring gehad met een timeshare gerelateerde onderneming als bedoeld in dit artikel, laat het ons weten : !


Neem contact met ons op via e-mail customercare@mindtimeshare.com of laat uw reactie achter op de blog van http://www.mindtimeshare.me, of via ons contact formulier CONTACT US  en wij nemen contact met u op.

TeCiN is er voor U en door U.


Mocht u telefonisch benaderd worden door een ongevraagde beller, dan geven wij u het advies het gesprek zo kort mogelijk te houden, geef maar aan dat u op het punt staat te vertrekken en dat u er momenteel geen tijd voor heeft, maar als ze alles op de mail willen zetten dan kan u er later op terug komen.

Maar let op: … en laat u niet verrassen, want ze zijn slim en aalglad dit soort ratten

Laat het ons direct weten en doe zeer zeker geen betalingen!

U kunt ons mailen op:

customercare@mindtimeshare.com

Bij twijfel neem altijd eerst contact met ons op via de email:

timesharesprookjeofnachtmerrie@gmail.com

© TeCiN 2008, op dit artikel rust copyright.

copyscape-banner-white-200x25

Een gewaarschuwd mens

 

 

Gerechtigheid komt
    Translate to:

Categorieën
Archief
Kalender
december 2018
m D w d v Z Z
« nov    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31