Schrijf je in!
Wij zijn een non-profit organisatie wij krijgen geen subsidie en zijn geheel afhankelijk van donaties Als u ons werk zou willen steunen, dan kan dat door een vrijwillige donatie aan Stichting TeCiN op: IBAN: NL 59 INGB 0004 8994 95 onder vermelding: Donatie
Aantal Bezoekers
nYx?mKu\{-j{`ˡƥy,g.a"[aJ뢸iz"z
Vul hier je e-mail adres in en je krijgt als eerste bericht!


 

Logo TeCiN NieuwOnze doelstelling.

Wij hopen met onze activiteiten te bewerkstelligen dat gedupeerden van de timeshare industrie een beter inzicht krijgen in het reilen en zeilen van deze organisaties.

De sluwe methoden die bij de verkoop gehanteerd worden en aalgladde overrompelende verkooptechnieken zullen eenieder, die met timeshare te maken heeft gehad en onze web site bezoekt, bekend in de oren klinken.

Vaak worden regels en wetgeving willens en wetens overtreden en komen de kwaadwillende timeshare organisaties daar nog mee weg ook.

legal2HandboeienDoor dit soort zaken aan de kaak te stellen hopen wij als Stichting TeCiN niet alleen gedupeerden bij te staan, maar ook toekomstige vakantiegangers te behoeden voor verkeerde keuzes en ontoelaatbare verkoop praktijken.

Het vertoeven in een ander land met een goed vakantiegevoel zijn de ideale omstandigheden om niet snel nattigheid te voelen tijdens verkoopgesprekken met die “toch zo aardige en belangstellende verkoop medewerkers” van de timeshare bedrijven.

Besluiten tot een aankoop worden meestal te gemakkelijk genomen, aangezien de omstandigheden voor de verkopende partij gunstig zijn en de kopende partij in een roes leeft door het mooie weer, vakantie stemming en de omgeving.

Vaak volgt dan pas na thuiskomst de ontnuchtering als men gaat bedenken wat de gevolgen zijn en zich realiseert dat het meestal om jarenlange, zo niet onopzegbare contracten gaat.

think

Ons motto is dan ook: bezint eer ge begint“ ; teken niet zomaar, zonder eerst alles op uw gemak na te gaan en in alle rust gelezen te hebben of het voorgelegde contract wel een voor u geschikt en betrouwbaar product behelst.

Vraag minimaal een paar dagen respijt om met elkaar of met anderen te kunnen overleggen. Google ook eens op naam van de betreffende timeshare organisatie voor het verzamelen van méér informatie.

Wordt dit niet toegestaan, bedenk dan dat het (waarschijnlijk) geen zuivere koffie is en haak per direct af nu het nog makkelijk kan.

creditcard

Rest ons nog u  een aantal waarschuwingen te geven:

  • Betaal NIETS maar dan ook NIETS op het moment van eventueel tekenen, zeker niet voor dat u het contract goed gelezen en ondertekend hebt.

  • Dit is bij Europese wetgeving ten strengste verboden, ook aan een zogenaamde Trust organisatie.

  • Voor een timeshare betaling is een wettelijke bedenktermijn van 14 dagen vastgesteld.

  • Dit geldt voor alle timeshare, zeker voor de bij de RDO aangesloten bedrijven.

  • Houdt u er rekening mee dat u ELKE INLEG aan een timeshare bedrijf ALTIJD kwijt bent, want de contracten zijn ONVERKOOPBAAR en de timeshare  bedrijven zullen uw inleg NOOIT of heel moeilijk terug betalen. Het enige wat deze bedrijven doen is u jaarlijks nog een grote som geld voor o.a. onderhoud laten betalen.

  • Mocht U dan toch in goed vertrouwen betalingen doen, dan bij voorkeur per creditcard, dit is het veiligst omdat u deze betalingen na thuiskomst eventueel nog bij uw creditkaartmaatschappij terug kunt vorderen.

Hebt u of een naaste ook een slechte ervaring gehad met een timeshare gerelateerde onderneming als bedoeld in dit artikel, laat het ons weten per mail : !


TeCiN is er voor U en door U.


Mocht u telefonisch benaderd worden door een ongevraagde beller, dan geven wij u het advies het gesprek zo kort mogelijk te houden, geef maar aan dat u op het punt staat te vertrekken en dat u er momenteel geen tijd voor heeft, maar als ze alles op de mail willen zetten dan kan u er later op terug komen.

Maar let op: … en laat u niet verrassen, want ze zijn slim en aalglad dit soort ratten

Laat het ons direct weten en doe zeer zeker geen betalingen!

U kunt ons mailen op:

Bij twijfel neem altijd eerst contact met ons op via de email:

timesharesprookjeofnachtmerrie@gmail.com

© TeCiN 2008, op dit artikel rust copyright.

copyscape-banner-white-200x25

Een gewaarschuwd mens

Gerechtigheid komt
    Translate to:

Categorieën
Archief
Kalender
augustus 2020
m D w d v Z Z
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31