Schrijf je in!
Donaties
Als u ons werk zou willen steunen, dan kan dat door een donatie aan onze Stichting TeCiN op: ING bank rek. nummer 48.99.495 IBAN: NL 59 INGB 0004 8994 95 BIC: INGB NL 2A onder vermelding: Donatie
Bezoekers
Vul hier je e-mail adres in en je krijgt als eerste bericht!


 

En ja vriend van Jan Herman B. uit Amersfoort : wij plaatsen ook andere zaken welke met oplichting te maken hebben en over personen die hier nou mee verwant zijn of aan meegewerkt hebben, ook dat doet het Nederlandse UITHANGBORD van de RDO maar we blijven artikelen welke met Timeshare te maken hebben kopiëren en plaatsen.

Het Nederlandse uithangbord van de RDO is in ieder geval al overgegaan tot het plaatsen van gekopieerde berichten die niets met timeshare te maken hebben. Dat juichen wij uiteraard van harte toe!

Sinds kort is de redactie genoodzaakt meer informatie van de vragensteller te verkrijgen om na te gaan of de lezer werkelijk een timeshare consument is of niet, tevens kunnen wij u dan ook beter van dienst zijn en een gerichter advies geven.

Voor alle vragen over Timeshare Organisaties kunt het onderstaande mail adres gebruiken, wij zien dan graag van u een digitale bevestiging.

E-mail adres : timesharesprookjeofnachtmerrie@gmail.com

U kunt ons direct Telefonisch bereiken via : 06-40233375

Alleen bereikbaar tussen 10.00 – 17.00 uur.


Wanneer u het niet digitaal in PDF  kan aanleveren, dan mag het naar onderstaand postadres gestuurd worden,

geef dan wel even per mail aan dat het per post is verzonden aan ons postadres.

Post adres:

Stichting TeCiN

De Liesbosch 9155

3439 LB  Nieuwegein

© TeCiN 2008, op dit artikel rust copyright.

copyscape-banner-white-200x25Een gewaarschuwd mens

    Translate to:

Categorieën