Schrijf je in!
Wij zijn een non-profit organisatie wij krijgen geen subsidie en zijn geheel afhankelijk van donaties Als u ons werk zou willen steunen, dan kan dat door een vrijwillige donatie aan Stichting TeCiN op: IBAN: NL 59 INGB 0004 8994 95 onder vermelding: Donatie
Aantal Bezoekers
nYx?mKu\{-j{`ˡƥy,g.a"[aJ뢸iz"z
Vul hier je e-mail adres in en je krijgt als eerste bericht!


 

Geplaatst op 31 oktober 2019 door Mindtimeshare

Het bedrijf Viking Real Estate and Consultant is een van de nieuwste claims / aflossingsbedrijven die onder onze aandacht zijn gebracht.

Viking Real Estate and Consultant is gevestigd in Tenerife.

Het eerste contact wordt gelegd met een dame, Melanie Hill, die zich presenteert als bedrijfsadviseur.

Melanie legt de consument uit over de mogelijkheid om het aan het timeshare-resort betaalde geld terug te vorderen en zij volgt dit op met een e-mail met een concept van de overeenkomst die de consument zou aangaan.

De overeenkomst lijkt te zijn voor wat ze ‘juridische adviesdiensten’ noemen, waarbij de consultant (Viking Real Estate) advies zal geven over een afstand of claim.

In deze overeenkomst wordt geen melding gemaakt van een advocaat of juridisch bedrijf met een volledige naam en registratienummer.

En dit is de overeenkomst welke u krijgt toegestuurd door Mike Farhoud.

Viking Contract deel 1

Viking Contract deel 2

Viking Contract deel 3

Viking Contract deel 4

Viking Contract deel 5

Viking Contract deel 6

Viking Contract deel 7

Viking Contract deel 8

Viking Contract deel 9

Hoewel het vermeldt dat deze consultancy overeenkomst “Filing of Demands” omvat, lijkt het vreemd dat de cliënt niet zou weten welke advocaat hen zou vertegenwoordigen.

De overeenkomst komt tot stand op naam van Viking Real Estates en Consultant, waarvan de naam al aangeeft dat u een geregistreerd onroerendgoedbedrijf zou verwachten, geen juridisch bedrijf. Maar als u het Spaanse bedrijvenhuis controleert, is dit bedrijf geregistreerd met activiteit: Voedseldiensten.

Bij ondertekening van deze overeenkomst wordt van de consument verwacht dat hij een bedrag van 49,45% betaalt over het te claimen bedrag.

Contactgegevens van Melanie bij Viking Real Estates zijn haar e-mail: melanie@vrcclaims.com

En telefoonnummers: +34 922945126 of 0203 0265 738

Het vreemde is dat het vriendelijk verwijst naar de bedrijfswebsite http://www.vikingrealestaes.es

Maar deze website is nog niet gebouwd en het domein is begin september 2019 geregistreerd.

Als u naar de website http://www.vrcclaim.com kijkt, is er meer informatie over de vermeende afstand en claimservices, maar nogmaals, de website is niet voltooid en er ontbreekt veel tekst.

Gezien het bovenstaande lijkt het nogal vreemd dat het bedrijf op hun website verklaart dat ze al 587 succesvolle claims hebben gedaan …

Als Viking Real Estates en Consultant of VRC Claims u hebben benaderd met hun aanbod voor claims en aflossingsdiensten, laat het ons dan weten.


Hebt u of een naaste ook een slechte ervaring gehad met een timeshare gerelateerde onderneming als bedoeld in dit artikel, laat het ons weten per mail : !


Neem contact met ons op via e-mail

TeCiN is er voor U en door U.

Mocht u telefonisch benaderd worden door een ongevraagde beller, dan geven wij u het advies het gesprek zo kort mogelijk te houden, geef maar aan dat u op het punt staat te vertrekken en dat u er momenteel geen tijd voor heeft, maar als ze alles op de mail willen zetten dan kan u er later op terug komen.


U kunt ons mailen op:

Bij twijfel neem altijd eerst contact met ons op via de email:

© TeCiN 2008, op dit artikel rust copyright.

Een gewaarschuwd mensGerechtigheid komt
    Translate to:

Categorieën
Archief
Kalender
oktober 2020
M D W D V Z Z
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031