Schrijf je in!
Wij zijn een non-profit organisatie wij krijgen geen subsidie en zijn geheel afhankelijk van donaties Als u ons werk zou willen steunen, dan kan dat door een vrijwillige donatie aan Stichting TeCiN op: IBAN: NL 59 INGB 0004 8994 95 onder vermelding: Donatie
Aantal Bezoekers
nYx?mKu\{-j{`ˡƥy,g.a"[aJ뢸iz"z
Vul hier je e-mail adres in en je krijgt als eerste bericht!


 

noticia

Op de 10 oktober 2014 heeft de politie de hoofdverantwoordelijke gearresteerd van de fraude tegen Timeshare-eigenaren.Deze criminelen werden als de (nep-) medewerkers van de volgende bedrijven opgepakt: Inmobiliaria Inmo Andaluz,

Agencia Inmobiliaria Astorga,

Asesoria Jose Perez,

Zij namen contact op met de Timeshare-eigenaren via een ongevraagd telefoontje om hen een voorstel te doen voor een doorverkoop van hun lidmaatschap week (s). coldc-sept14

Ze legden uit dat de grote Spaanse multinational ZARA was bezig met bulk inkopen van timeshare weken om ze te gebruiken voor het personeel met de feestdagen.

Om ervoor te zorgen dat ze een back-up van hun verklaringen hadden en de de Timeshare eigenaar te verwarren, deze criminelen gepresenteerd papierwerk in de naam van ZARA, Inmo Andaluz, Inmobiliaria Astorga, Asesoría Jose Perez en zelfs van het timeshare resort van de eigenaar.

Maar boven dit alles, presenteerde ze ook valse documenten, die vermoedelijk het gevolg van een (nep) geld overmaken van Zara aan hen voor de timesharing, zogenaamd om ze te kopen. Natuurlijk was het geld dat Zara aanbood voor de timeshare weken veel meer dan de eigenaar ooit zelf voor had betaald.

Mindtimeshare heeft een klachtenformulier en volledige rapportage aan de politie overhandig in maart 2014. newsup2

De bedragen die op frauduleuze wijze zijn ontvangen van Timeshare eigenaren zijn erg hoog en we hebben zelfs een slachtoffer die uiteindelijk meer dan € 115,000,- heeft betaald.

Het politie-onderzoek is nog aan de gang en we sluiten de mogelijkheid van meer arrestaties niet uit. De zaak is nu in handen van de rechters.

We willen hierbij een dringende oproep doen aan alle timeshare-eigenaren die zijn bedrogen door de hierboven genoemde bedrijven.

NEEM MET SPOED CONTACT MET ONS OP!

Hebt u of een naaste ook een slechte ervaring gehad met een timeshare gerelateerde onderneming als bedoeld in dit artikel, laat het ons weten per mail: !


TeCiN is er voor U en door U.


Mocht u telefonisch benaderd worden door een ongevraagde beller, dan geven wij u het advies het gesprek zo kort mogelijk te houden, geef maar aan dat u op het punt staat te vertrekken en dat u er momenteel geen tijd voor heeft, maar als ze alles op de mail willen zetten dan kan u er later op terug komen.

Maar let op: … en laat u niet verrassen, want ze zijn slim en aalglad dit soort ratten

Laat het ons direct weten en doe zeer zeker geen betalingen!

U kunt ons mailen op:

Bij twijfel neem altijd eerst contact met ons op via de email:

timesharesprookjeofnachtmerrie@gmail.com

© TeCiN 2008, op dit artikel rust copyright.

copyscape-banner-white-200x25

Een gewaarschuwd mens

Gerechtigheid komt
    Translate to:

Categorieën
Archief
Kalender
augustus 2020
m D w d v Z Z
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31