Schrijf je in!
Donaties
Wij zijn een non-profit organisatie wij krijgen geen subsidie en zijn geheel afhankelijk van donaties Als u ons werk zou willen steunen, dan kan dat door een vrijwillige donatie aan Stichting TeCiN op: IBAN: NL 59 INGB 0004 8994 95 onder vermelding: Donatie
Aantal Bezoekers
Vul hier je e-mail adres in en je krijgt als eerste bericht!


 

Geplaatst door Mindtimeshare op 9 maart 2018

Daniel Carr is beschuldigd van samenzwering om te frauderen en werd veroordeeld tot vier jaar gevangenisstraf.

Daniel Carr, van Exhall Close in Redditch, gebruikte ook de opbrengsten van de scam om te reizen en dure vakanties en clubs te nemen als VIP-gast en een gokverslaving te voeden.

De volgende bedrijven zijn verbonden met de naam van Daniel James Carr :

  • Client Mediation Services ltd

  • Design Wizards Ltd

  • Sureseal Ltd

Deze bedrijven werden gebruikt om creditcardbetaalfaciliteiten op te zetten en de naam van deze bedrijven verscheen op de meeste betalingsbewijzen van de consumenten die de upfront – vergoedingen van de NEP – wederverkopers betaalden.

Hoewel consumenten die met een creditcard betaalden een terugbetaling probeerden te krijgen met behulp van de Consumer Act-bescherming, werden veel van deze claims afgewezen door de feitelijke creditcardmaatschappij omdat het geld naar een derde partij was gegaan en er geen DEBITEUR – CREDITOR Link was.

Dus niet alleen werden mensen bedrogen door hen leugens te vertellen over een koper voor hun timesharing maar ook listig van hun geld afgeholpen, de manier waarop dit werd opgezet vermeed ook dat consumenten op zijn minst konden proberen het geld met succes terug te vorderen toen ze zich realiseerden dat ze werden opgelicht.

Het bedrijf Design Wizards nam geld voor rekening van het NEP – doorverkoop bedrijf Timeshare Disposal Group of TD-Group over wie we in 2014 een waarschuwing hebben gepubliceerd, https://wp.me/p1kmoi-18g

Een ander bedrijf dat door de politie is onderzocht, is Creative Solutions Ltd

Creative Solutions was nog een ander bedrijf dat het geld in rekening brengt voor de valse doorverkoop diensten namens Property Management Services (http://www.pms-uk.net)

Property Management Services was direct verbonden met Resale Consultancy Services (http://www.resaleconsultancy.co.uk), Legal Release Ltd en Inspired Marketing Solutions

Alle bovengenoemde bedrijven hadden op een gegeven moment een directeur die Craig Simon Walker was.

Craig simon Walker, 27 jaar oud, uit Redditch is beschuldigd van samenzwering om te frauderen. Hij is veroordeeld tot drie jaar gevangenisstraf.

Als u vragen heeft over het bovenstaande, hebt u te maken gehad met een van de genoemde bedrijven of wilt u informatie met ons delen, dan kunt u ons bereiken per mail of via het onderstaande CONTACT-formulier.

* Foto van: http://www.redditchadvertiser.co.uk/news/16048965.Redditch_brothers_who_conned_more_than___800_000_from_hundreds_of_elderly_residents_jailed/

 


Neem contact met ons op via e-mail customercare@mindtimeshare.com of laat uw reactie achter op de blog van http://www.mindtimeshare.me, of via ons contact formulier CONTACT US  en wij nemen contact met u op.

TeCiN is er voor U en door U.


Mocht u telefonisch benaderd worden door een ongevraagde beller, dan geven wij u het advies het gesprek zo kort mogelijk te houden, geef maar aan dat u op het punt staat te vertrekken en dat u er momenteel geen tijd voor heeft, maar als ze alles op de mail willen zetten dan kan u er later op terug komen.

Maar let op: … en laat u niet verrassen, want ze zijn slim en aalglad dit soort ratten

Laat het ons direct weten en doe zeer zeker geen betalingen!

Neem dan contact met ons op via e-mail

customercare@mindtimeshare.com

Bij twijfel neem altijd eerst contact met ons op via de email:

timesharesprookjeofnachtmerrie@gmail.com

© TeCiN 2008, op dit artikel rust copyright.

copyscape-banner-white-200x25

Een gewaarschuwd mens

Gerechtigheid komt
    Translate to:

Categorieën
Archief
Kalender
juli 2019
m D w d v Z Z
« jun    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031