Schrijf je in!
Wij zijn een non-profit organisatie wij krijgen geen subsidie en zijn geheel afhankelijk van donaties Als u ons werk zou willen steunen, dan kan dat door een vrijwillige donatie aan Stichting TeCiN op: IBAN: NL 59 INGB 0004 8994 95 onder vermelding: Donatie
Aantal Bezoekers
Vul hier je e-mail adres in en je krijgt als eerste bericht!


 

Geplaatst op 24 januari 2018 door Mindtimeshare

Veel consumenten die ons artikel hebben gelezen “Bent u een timeshare-bezitter? Dan is het tijd om te claimen! “En besefte dat ze inderdaad in aanmerking konden komen voor een claim, zijn ongerust omdat ze niet de originele koopcontracten voor hun timeshare hebben.

Als u de mogelijkheid onderzoekt om een ​​timeshare-claim in te dienen, dan is het noodzakelijk om alle documentatie met betrekking tot de timeshare-aankoop te hebben.

De documentatie bevat essentiële informatie zoals de geldende jurisdictie van het contract en details van het verkoopbedrijf.

Zonder deze informatie zou het niet mogelijk zijn om te bevestigen in welk land juridische stappen kunnen worden ondernomen en tegen wie de juridische stappen moeten worden gezet.

We hebben van verschillende timeshare-eigenaren gehoord dat de resorts bij het benaderen van hun resort om kopieën van hun koopovereenkomsten vragen, niet bereid zijn om hen deze informatie te verstrekken.

GELIEVE OP TE MERKEN DAT ZE NIET TOEGESTAAN ZIJN DIT TE DOEN.

Volgens de Data Protection Act 2018 zijn ze verplicht u alle informatie te verstrekken die zij over u hebben en heeft elk EU-land zijn eigen gegevensbeschermingswetten om consumenten recht te geven op toegang tot de informatie die bedrijven over hen hebben.

Voor Timeshare Resort in Spanje is de gegevensbeschermingsautoriteit van de Spaanse overheid het Spaanse agentschap voor gegevensbescherming (Agencia Española Proteccion Datos), dus als uw timeshare Resort weigert om met u samen te werken, kunt u schrijven naar de AEPD (http://www.aepd.es)

Britse bedrijven hebben ook veel timeshare-resorts en daarom zou de Data Protection Act 2018 voor u van toepassing kunnen zijn om uw persoonlijke gegevens op te vragen.

Het verzoek om uw persoonlijke gegevens wordt een toegangsverzoek voor een onderwerp of een DSAR genoemd.

Schrijf gewoon een brief naar de entiteit waar u de persoonlijke gegevens vandaan wilt hebben en vermeld dat u dit doet onder de Data Protection Act 2018.

Houd er rekening mee dat een verzoek om informatie op grond van de Wet bescherming persoonsgegevens 2018 binnen 30 dagen moet worden beantwoord en gratis is.

Deze DSAR kan ook worden gebruikt voor Britse banken bij het aanvragen van afschriften of betalingsgegevens waar u geen aantekening van hebt.

Laat het ons weten als u hulp nodig heeft, want we kunnen u een sjabloon van de brief geven.

Geef je mogelijkheid niet op om je geld terug te eisen, alleen maar omdat je het papierwerk niet hebt!

Hebt u of een naaste ook een slechte ervaring gehad met een timeshare gerelateerde onderneming als bedoeld in dit artikel, laat het ons weten per mail : !

TeCiN is er voor U en door U.

Mocht u telefonisch benaderd worden door een ongevraagde beller, dan geven wij u het advies het gesprek zo kort mogelijk te houden, geef maar aan dat u op het punt staat te vertrekken en dat u er momenteel geen tijd voor heeft, maar als ze alles op de mail willen zetten dan kan u er later op terug komen.


U kunt ons mailen op:

Bij twijfel neem altijd eerst contact met ons op via de email:

© TeCiN 2008, op dit artikel rust copyright.

Een gewaarschuwd mens

Gerechtigheid komt
    Translate to:

Categorieën
Archief
Kalender
mei 2020
m D w d v Z Z
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031